Ziekte van Crohn en Colitis – Het gevaar van het negeren van symptomen
Gepubliceerd in Ziekten

Mensen met de ziekte van Crohn en Colitis kunnen verwachten om een normale levensduur leven. Wanneer behoorlijk gediagnosticeerd, dan kunnen patiënten hulp krijgen voor deze aandoeningen. Hoewel er geen medische behandeling op dit moment voor de ziektes, kunnen mensen leren om te beheren, te controleren en zelfs te elimineren hun symptomen.

Het gevaar rond ziekte van Crohn en Colitis komt uit het negeren van de symptomen en onbehandeld te laten gaan voor een langere periode. Symptomen kunnen variëren, maar omvatten diarree, maagpijn, opgeblazen gevoel, aanzienlijk gewichtsverlies, en vaak bloed en pus in de ontlasting. Onbehandelde symptomen kunnen leiden tot ernstige complicaties.

Het gevaar van het negeren van symptomen

. Ondervoeding

Hoe langer een persoon met de ziekte van Crohn en Colitis gaat zonder behandeling, hoe groter de kans op ernstige ondervoeding. Als het lichaam niet de mogelijkheid hebben om voedingsstoffen op te nemen, kan het niet goed functioneren en zal niet herstellen.

. Bloedarmoede

Bloeden uit het rectum kan een symptoom van de ziekte van Crohn worden. Deze onaangename symptoom kan ook leiden tot bloedarmoede.

. Gecompromitteerd immuunsysteem

Onbehandelde symptomen veroorzaken continue schade. Als een patiënt symptomen negeert, kunnen ze gevaar van hun immuunsysteem van het lichaam. Veel mensen met deze aandoeningen hebben bepaalde afwijkingen van het immuunsysteem. Het negeren van een van de symptomen blijft interfereren met het vermogen van het immuunsysteem om uw lichaam te beschermen.

. Verstopping in Darmen

Een verdikking van de darmwand is de oorzaak van blokkades in de darm. Verdikking kan een gevolg zijn van littekenweefsel worden en zwelling dat het verkleinen van de darm passage en belemmeren de spijsvertering.

. Schade aan organen

Tears in voeringen, evenals laesies, kan leiden tot verspilling. Als gevolg hiervan zou kunnen omliggende organen worden beschadigd in de mate dat een operatie is de enige oplossing. Getroffen gebieden kan ook ontstaan fistels die leiden tot infecties en schade aan nabijgelegen organen. De darm, anus, of zelfs het oppervlak van de huid kan worden geschaad door deze infecties.

. Chronische ziekte

Aangezien de ziekte van Crohn en Colitis is een chronische ziekte, het negeren van de klachten is een onverstandig zet. Patiënten kunnen niet naar beneden gaan naar het kantoor van de dokter en krijgen een recept om zich te ontdoen van de ziekte. Er is geen genezing en de voorwaarden zal niet alleen verdwijnen op hun eigen. Â

Maar patiënten kunnen krijgen tot het stadium waarin ze leven vrij van symptomen en stress-vrij leven. Mensen kunnen beheren (en zelfs elimineren) de symptomen, maar die ze nodig hebben om proactief te zijn over hun gezondheid. Veel onderzoekers zijn ervan overtuigd dat water vasten, gevolgd door een gewone raw food dieet zal wegvagen en genezen de ziekte van Crohn en Colitis symptomen. Natuurlijk moeten mensen altijd met hun arts voordat ze drastische veranderingen in hun dieet of start intense vasten.

. Individuele Gezondheidszorg

Betalen geen aandacht aan symptomen betekent dat je geen aandacht aan je gezondheid. Een goede gezondheid is onbetaalbaar en het zou betreurenswaardig zijn als patiënten niet om hulp. Verschillende mensen kunnen ervaren uiteenlopende symptomen. In de moderne tijd, kunnen mensen een behandeling voor hun individuele symptomen. Niet negeren symptomen die worden geassocieerd met de ziekte van Crohn en Colitis.

Na een aantal jaren van darm-en spijsverteringsproblemen, was Richard zes jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte van Crohn / Colitis. Toen hij werd verteld dat een operatie de enige oplossing zou zijn om zijn symptomen te verlichten, werd Richard vastbesloten om een betere manier te vinden. Na een duurzaam water snel en het aanbreken van een raw food dieet, Richard is symptoom-vrij en genieten van een gezonde en actieve leefstijl.

Ziekte van Crohn en Colitis Water Vasten

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • chrohn en maagpijn
  • vasten met ziekte van crohn

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs