Wonen op een Zeilboot in het Caribisch gebied – Hoe om veilig te blijven
Gepubliceerd in Sluier

Wonen op een zeilboot, in het bijzonder in het Caribisch gebied kan een enorme hoeveelheid plezier. In al onze acht winters hadden we nog nooit een beveiligingsprobleem of zich ongemakkelijk voelden … ook niet onze cruising buddies. Het was en is vooral gezond verstand.

De lokale bevolking de neiging om naar te kijken cruisers veel anders dan de passagiers van cruiseschepen of de gasten in het chique resorts op hun eiland. Er zijn vele redenen voor:

· Cruisers zijn niet in een haast
· Wij look alike, vind ik een cruiser zonder Teva sandalen, laat ik u een rookie
· Wij nemen de plaatselijke vervoer, bussen, bestelauto’s 14 passagiers (maxi taxi)
· Wij doen zoals de locals doen straat eten, en vermengen, eten in

De algemene “regels” wij volgden op de eilanden:

· Geen sieraden
· Draag plastic horloges
· Smile … duh
· Wees aan boord in donker
· Draag een fanny pack gedragen in de voorste

In het zeldzame geval dat u misschien wel uit zijn bij schemer of donker:

· Ga met de andere cruisers
· Wees beleefd
· Bewaar uw zware feesten voor de boot

Naar aanleiding van deze suggesties we nog nooit een probleem gehad. Maar dit is niet anders dan wat je moet doen in de VS. Het is gewoon gezond verstand. Wonen op een zeilboot betekent niet dat het afsluiten van je hersenen.

Ik ben voortdurend vragen over piraten. Zag nooit enige, nog nooit gehoord van een. Sorry, als piraterij wordt u terug houdt van het leven op een zeilboot, moet u een ander excuus. Denk er eens over … als je een drugssmokkelaar zou je stelen een zeilboot die 5 knopen of een sigaret boot die zal doen 80 gaat?

Aan boord van de boot, was de bijboot getrokken op davits. Dit is niet alleen gemaakt van de rubberboot moeilijker te stelen geëlimineerd de geluiden het water maakt bij het raken van een vastgemaakte boot … u niet wilt afleiden van cocktail uur. Dat is waarom je leven op een zeilboot in de eerste plaats … om jezelf te genieten.

Sluit uw rubberboot bij het aan land gaan. Dat zal nooit afschrikken een bepaald dief met een betonschaar, maar het zal helpen. Ik zag een heleboel Cruisers gegraveerd de naam van hun boot op de motor van de dinghy’s te ondersteunen.

Uw houding is van het grootste belang. Als je verwacht iets ergs gebeurt het gewoon zou kunnen gebeuren. Aan de andere kant, als je vriendelijk de inwoners weer terug op jou reageren in natura. Ik heb het niet kruipen of wordt neerbuigend. Wees beleefd en handelen als een gast.

Sommige houdingen te vermijden:

· Vergelijk hier hun eiland naar de VS
· Punt uit de armoede kunt u zien
· Verwacht dingen te doen zoals het is thuis

In sommering, wonen op een zeilboot in het Caribisch gebied is een enorme hoeveelheid plezier. Gebruik je gezond verstand en het wordt net zo veilig als uw luie stoel thuis. Geniet van je geluk mensen, genieten.

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • wonen in een zeilboot
  • wonen op een zeilboot

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs