Spinal Decompressie beste behandeld Voorwaarden – Hernia, stenose, Facets, ischias en meer
Gepubliceerd in Pijn in de rug

Spinal Decompressie heeft vijf voorwaarden (hernia’s, spinale stenose, facet syndromen, ischias, en degeneratieve schijven) die het best reageren op de spinale decompressie behandeling. Dit artikel legt elk van de vijf voorwaarden en hoe spinale decompressie therapie helpt de pijn verlichten en het herstel van functie.

Stel je eens voor je in een auto-ongeluk en lijden aan een ernstig hoofdletsel met meerdere snijwonden veroorzaakte het massale verlies van bloed. U moet direct naar de meldkamer en het bloeden te stoppen. Dit is niet het moment om de chiropractor, fysiotherapeut, of een massage therapeut te zien. We weten dat het vinden van een arts die is ervaren en deskundig over uw letsel of aandoening groot is in het krijgen van een goed resultaat met een gekozen behandeling. Er is niet een behandeling die alle ziekten, verwondingen of omstandigheden past. Een goede koppeling van de arts, de patiënt, en conditie is essentieel voor een succesvolle behandeling plan, zeker voor spinale decompressie.

Spinale decompressie is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor de verlichting van lage rug-en beenpijn en nek en pijn in de arm.

De top vijf voorwaarden die het beste inspelen op spinale decompressie zijn onder andere:

Hernia, Uitstekende, of Hernia

De nummer een voorwaarde dat het best beantwoordt aan spinale decompressie is hernia, uitpuilende of uitpuilende schijf. Hernia, uitpuilende, en uitstekende disc zijn verschillende woorden gebruikt voor dezelfde aandoening. In het verleden hebben artsen geprobeerd om tussen de soorten van de schijf te onderscheiden door het gebruik van verschillende woorden.

Hernia optreden wanneer de ring vezels van het kraakbeen in de schijf uitdrogen, barsten of scheuren waardoor de dikke vloeistof kern van de schijf te migreren naar de barsten of scheuren. Zodra de druk wordt gelegd op de disc, het materiaal van de kern zorgt ervoor dat de verzwakte kraakbeen te uitstulping, uitsteken, uitpuilen of.

Hernia pijn veroorzaken door het maken van direct contact op een spinale zenuw, lekken chemicaliën in en rond de spinale zenuwen veroorzaakt irritatie, of irritatie van de zenuwen die aansluiten op de buitenste lagen van de schijf.

Hernia, bolle of uitpuilende schijf vaak de oorzaak van been en pijn in de onderrug of nek en pijn in de arm. Negentig procent van de tijd dat de pijn gaat onder de knie is te wijten aan een hernia in de onderrug.

Stenose

Elke wervel heeft een voorste gewricht dat bestaat uit het lichaam, een schijf, en een ander orgaan van de wervel boven of onder. Posterior gewrichten zijn vier processen van bot (twee superieure en inferieure twee aan beide zijden) dat de verplaatsing van een wervel toelaten op een ander.

Tussen de voorste gewricht en de achterste gewrichten is er een gat, genaamd het wervelkanaal. Er zijn ook gaten (foramen) aan de zijkanten, waar de zenuwen verlaten het ruggenmerg en gaan uit naar elk deel van het lichaam. U last heeft spinale stenose wanneer een van beide het wervelkanaal of de foramen te narrow.Spinal stenose treedt op omdat:

  1. Gezamenlijke hypertrofie (een woekering van het bot als gevolg van artritis van de achterste gewrichten).
  2. Genetische ontwerp. Je genetische code bepaalt de grootte en de diameter van het wervelkanaal. Mensen hebben vaak meer versmald spinale grachten op verschillende niveaus van de wervelkolom.
  3. Hernia, kunnen uitpuilende of uitpuilende schijf ook zorgen dat de spinale grachten te smal.
  4. Overmatige groei van bot in en rond het wervelkanaal te wijten aan stress, oude breuken, de resultaten van een ontstekingsproces, of ten gevolge van kanker.
  5. Ruimte-innemende laesies, zoals goedaardige of kwaadaardige tumoren in het wervelkanaal komen minder vaak voor.

Facet syndromen

De schijf en de wervel vormen de voorste kootje van de wervelkolom. De facetten zijn de achterste gewrichten van de wervelkolom. De gewrichten oppervlak van het facet is als de witte glanzende oppervlak van een verse drumstok van een kippenpoot. De gewrichtsoppervlakken zijn rijk aan zenuwuiteinden en zijn extreem gevoelig voor druk. Facet syndromen worden veroorzaakt wanneer een gezamenlijke oppervlakte van een facet bindt tegen de andere. Facet syndromen veroorzaken lage rug-en beenpijn.

Ischias

De heupzenuw is de langste zenuw in je lichaam en vaak wordt aangeduid als de 6 voet neuron. Deze zenuw begint in de onderrug en gaat verder naar beneden het been helemaal naar de tenen van de voet. De heupzenuw is samengesteld uit zenuwen van de L4, L5, S1, S2 en de zenuwwortels en vormen een grote bundel aan de heupzenuw te creëren. Uitstralende pijn naar het been onder de knie wordt aangeduid als “true ischias” en 90% van de tijd is veroorzaakt door een hernia.

Degeneratieve Discs

Discs uitdrogen en verliezen hun water het maken van de ring vezels van het kraakbeen droog en hard net als schoen leer. Niet alleen de schijf uitdrogen, maar het bot aan de schijf heeft meestal een toename van het bot sporen. Dit is een chronisch proces genaamd degeneratieve discopathie. Degeneratieve disc pijn veroorzaken omdat het verlies van hoogte van de zenuw gaten (foramen) en een vernauwing van het wervelkanaal. Vaak degeneratieve schijf uitpuilen, uitstulpingen, of steekt. Wanneer dit degeneratieve proces onder druk zet op de zenuw dit leiden tot lage rug-en beenpijn of nek en pijn in de arm.

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs