Ontsteking van Knieën – Behandeling Tips voor conventionele en alternatieve zorg
Gepubliceerd in Artritis

Ontsteking van de knieën is in eerste instantie behandeld met koude kompressen en elevatie. Ter vermindering van de pijn, kan de koude kompressen worden afgewisseld met een verwarmingselement. Als de knie is chronisch ontstoken, zijn er andere behandelingen te overwegen.

Om te bepalen welke behandelingen te gebruiken, is het nuttig om identificeren van de onderliggende oorzaak van het probleem. Het kan een vorm van artritis.

Conventionele beoefenaars meestal te behandelen artritis met pijnstillende medicatie. Alternatieve genezers hebben verschillende suggesties.

Acupunctuur heeft bewezen nuttig in sommige studies, acupressuur is een ander alternatief. Massage en kruiden worden andere tactieken gebruikt door de traditionele Chinese beoefenaars.

Ayurvedische artsen adviseren een verscheidenheid van verschillende tactieken voor de behandeling van pijnlijke aandoeningen. Maskers of kompressen met verwarmen of koelen van kruiden worden soms toegepast op het gebied. Yoga en meditatie zijn aanbevolen om de gewrichten mobiel en de spieren ontspannen.

Kruidenpreparaten worden gebruikt in alle vormen van alternatieve geneeskunde. Het is gewoon het soort kruid dat is anders. In de Chinese geneeskunde, zijn clematis, engelwortel en andere wortels gebruikt. In Ayurveda, zijn gember en kurkuma vaak voorgeschreven.

Veranderingen in het dieet kan worden aanbevolen door een traditionele genezer voor het verminderen van ontstekingen van de knieën. Gewichtsverlies kan het nodig zijn, want hoe meer je weegt, hoe meer stress er is op de gewrichten.

Bepaalde voedingsmiddelen bijdragen aan de productie van inflammatoire hormonen, terwijl anderen hebben anti-inflammatoire werking. De gebruikelijke suggestie is om meer groenten en fruit bevatten, met uitzondering van maïs en een aantal van de zoetere vruchten. Groenten en fruit bieden antioxidanten die kunnen helpen om een chronische inflammatoire aandoening te voorkomen.

Maar, het belangrijkste voedings-component in het gebied van inflammatoire gezondheidsproblemen is overmatige consumptie van omega-6 vetzuren en te lage consumptie van omega-3 vetzuren. Als je eet veel rundvlees, varkensvlees en gevogelte, kan uw voeding de oorzaak zijn van ontsteking van de knieën, vooral als er geen andere oorzaak gevonden kan worden.

De massaproductie van voedsel kan hebben verhinderd honger en een aantal voedingstekorten, maar het kan ook verantwoordelijk zijn voor de obesitas-epidemie en de verhoogde incidentie van type II diabetes. Uit onderzoek blijkt dat het aantal mensen met type II diabetes zal blijven stijgen als mensen niet veranderen de manier waarop ze eten.

Voeden vee graan, vooral maïs, is veranderd de vetzuursamenstelling in rundvlees en kip. Dieet voorkeuren voor rundvlees of kip en weg van vis of zeevruchten zijn ook problemen.

Een goede manier om de ontsteking van de knieën te verminderen, is natuurlijk om uw inname van omega-6s gevonden in vlees, zuivel en gevogelte te verminderen, terwijl het verhogen van uw inname van omega-3 vetzuren in schaal-en schelpdieren en vis. Een ander goed idee is om een dagelijkse visolie supplement.

Onderzoek heeft aangetoond dat visolie-supplementen pijn en ochtendstijfheid bij reumatoïde artritis, een ontsteking te verminderen. Uit dierproeven blijkt dat visolie is ook gunstig voor artrose. Deze natuurlijke behandeling is veel veiliger en kan net zo effectief als behandeling met medicijnen, zolang je een goed merk van visolie te kiezen.

Voor de behandeling van ontstekingen van de knieën, je wilt visolie heeft bewezen dat anti-inflammatoire voordelen. Alleen de beste fabrikanten hebben de potentie van de geteste hun producten.

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs