Moe van Leven in een COPD behandeling Torture Chamber? Wees lief voor jezelf en natuurlijk de behandeling van het
Gepubliceerd in Ziekten

De vijfde meest voorkomende ziekte en de vierde belangrijkste oorzaak van de dood over de moderne wereld, is een chronische obstructieve longziekte of COPD. Naast het feit dat dodelijk kan COPD ziekte ook zeer slopend.

Beter dan vijftig procent van de COPD-patiënten zeggen dat ze ernstig zijn belemmerd, zelfs in de uitvoering van deze gewone taken, zoals huishoudelijke taken, sociale activiteiten, slapen, alles wat met fysieke betrokkenheid zoals sport, of zelfs het nemen van een wandeling.

Ik wil niet concentreren op wat is COPD, hoe je het krijgen, of het is gevaren, maar ik wil u waarschuwen niet te luisteren naar de ongeïnformeerde meningen van personen die zeggen dat het niet kan worden genezen en het is slachtoffers zijn bestemd leiden tot een leven van afhankelijkheid van zuurstof therapie, inhalers, en corticosteroïden. Laten we eens zien, wat anders doet de moderne medische wetenschap te bieden voor een COPD-behandeling? Oh ik bijna vergeten, longchirurgie, en als je echt geluk hebt misschien een longtransplantatie.

Sommige long behandeling huh? Mijn lieve heer, proberen we de operatie, maar wat je waarschijnlijk gaat nodig hebben, is een nieuwe set longen! Dus er uw naam zit, op de bodem van een lange lijst, in afwachting van een aantal leuke persoon om een vroegtijdige dood te ontmoeten. Dat is de moderne manier van COPD behandeling! Nooit bang, holistische geneeskunde biedt hoop.

Er zijn zo veel manieren om op natuurlijke wijze verlichten de symptomen van COPD, zelfs als u niet in staat geweest om nog te stoppen met roken, en holistische remedies in veel gevallen kan deze ziekte genezen zodat u geleidelijk te verminderen uw afhankelijkheid van medicijnen. Ik ken een remedie klinkt misschien te veel gevraagd, maar het is niet, als je jezelf kunt afstand van welke oorspronkelijk de oorzaak van de ziekte, daarbij gebruik makend van diverse natuurlijke geneeswijzen COPD op hetzelfde moment.

Om te beginnen, de meest handige, minst dure, maar toch meest krachtige natuurlijke behandeling voor COPD zou hebben om de elementaire wonder te zijn, en waarom iedereen met COPD die uit gevonden over het zou nalaten om onmiddellijk de vruchten plukken van het, is mij een raadsel . Hoewel de elementaire wonder is in staat om deze ziekte te elimineren uit zichzelf al zou het beste plan van aanpak worden gelijktijdig gebruiken met de andere natuurlijke remedies voor COPD, die in de volgende samenvatting.

* Waterstofperoxide is gebruikt voor meer dan een eeuw om elke ziekte die de mens te genezen, vooral COPD. Degenen met COPD gerelateerde kwalen lijken de voorkeur te inhaleren. Het enige wat je doen, is een 3%-oplossing in een inhalator en neem het meerdere keren per dag, of u kunt dezelfde voordelen te ontvangen via het nemen van het intern, door het mengen van een kwart theelepeltje in een glas water en te drinken drie keer per dag op een lege maag. Ook kunt u een inweken bad met waterstofperoxide vermengd met je badwater. Food grade waterstofperoxide is altijd de aanbevolen vorm om te gebruiken, maar veel onderzoek over voordat u aan de slag.

* MSM is nuttig op zoveel manieren en werkt geweldig voor COPD te wijten aan het vermogen om zuigmond reinigen van de bio-films die zich ophopen in de longen. Om te beginnen neemt een theelepel. 3 keer per dag met veel water. Langzaam de dosis verhogen totdat je kan verdragen een tbs. op dezelfde frequentie, en doorgaan met het op die manier elke dag.

* DMSO gemengd vijftig procent met water in een inhalator, is naar verluidt een zeer effectieve natuurlijke methode voor het verminderen van buildups in de longen, die helpt om elimineren veel van de symptomen van COPD te zijn.

* Colloïdaal zilver is zeer nuttig voor COPD-patiënten, vooral bij degenen die lijden aan luchtweginfecties. Patiënten beweren dat door het te gebruiken in hun inhalator zodra hun sputum verandert van helder naar geel, maar de infectie weerhoudt oprukkende verder.

* Virgin Coconut Oil is gebleken dat mensen met COPD profiteren. Het kan worden genomen een paar theelepels in een tijd met maaltijden en in sap of thee als nodig is om dun te helpen slijm, en / of voor het openen van neus.

* Tijm dronk als een kruidenthee biedt veel in de manier van hulp aan mensen met COPD. Het helpt om de bovenste luchtwegen duidelijk in aanvulling op het verlichten van andere COPD symptomen.

Onderschat nooit de kracht van kruiden als een COPD behandeling omdat er zo veel, dat zijn zeer gunstig, zoals zoethout, Indian Tobacco, knoflook en Marshmallow, om maar een paar van de meer begunstigde te noemen. Wanneer een slijmoplossend middel nodig is, gebruik Eucalyptus voor het losmaken van overmatig slijm om het gemakkelijker op te hoesten. Volgende keer voor het gebruik van zuurstof voor COPD, zet een paar druppels Eucalyptus essentiële olie in een luchtbevochtiger en adem in de lucht om snel op te lossen eventuele ademhalingsproblemen. Mensen die lijden aan COPD zeggen dat het een uitstekende manier om voren te gaan hebben om zuurstof te gebruiken.

Ik weet dat het kan moeilijk zijn, maar probeer te blijven vrolijk terwijl het proberen om uw COPD te beheren. Deze holistische remedies zal werken, en snel. Degenen die ik heb bedekt zijn naar mijn mening een van de beste voor COPD, maar er zijn zo vele anderen. Je hoeft niet je voorgeschreven COPD behandelingen stop te zetten, gewoon een programma van natuurlijke remedies naar rechts mee te nemen met uw recepten en uw behoefte aan al die nare chemische geneesmiddelen, zullen gewoon weg vallen.

COPD ziekte is een moeilijke, maar waarom het niet aan te vallen met natuurlijke middelen? Ze zijn beter dan van die van long-behandelingen en ze zijn gegarandeerd veilig. Ze zijn ook betrouwbaar en snel handelen, en kan gezamenlijk worden gebruikt om s sneller effectiever herstel te verzekeren. Nog steeds, een persoon kan sterven door het drinken van te veel water, dus begint langzaam en geleidelijk te verhogen, maar houd het binnen de aanbevolen protocollen. Gewoon niet opgeven, doe veel onderzoek op alle van de verschillende holistische keuzes, en nooit geloven dat de propaganda die je hoort over COPD zijn ongeneeslijk, omdat in veel gevallen is het niet.

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • is copd dodelijk

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs