Hoe te verwijderen een registersleutel – Waarom verwijderen van Keys is het soms noodzakelijk
Gepubliceerd in Persoonlijke tech

Soms, als er fouten zijn, dubbele sleutels, of verderf in het register actie nodig is om de problemen te verhelpen. Een schoon register zal helpen uw computer beter te laten verlopen met minder kans op bevriezen ups en andere kwesties.

Het verwijderen van een registersleutel is niet al te moeilijk als je weet waar het te vinden. Het Windows-register bewerken programma is te vinden door te klikken op START dan UITVOEREN en typ in “regedit”. Dit zal de editor-programma waar de sleutels kunnen worden verwijderd.

Voordat je iets bewerkt in het register is het een goed idee om een backup te maken. Sommige programma’s kunnen back-up van het gehele register voor u wat het makkelijker maakt. U kunt exporteren de registersleutels voor het geval dat onder Bestand als een back-up voor eventuele fouten die u zou kunnen maken.

U kunt dan gaan door de mappenstructuur en verwijderen en verwijder alle toetsen die u wilt krijgen van je systeem.

De redenen wilt u misschien dit te doen is omdat er soms toetsen kan fouten veroorzaken. Een veel voorkomende reden voor een sleutel te verwijderen is omdat spyware en virussen kunnen hun eigen inzendingen. Om ze uit kan verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van uw systeem. Soms sleutels dupliceren zichzelf en de oudere moet worden verwijderd. Na sleutels laten bijmaken kan soms voor problemen zorgen.

Voor degenen die het vertrouwen is niet zo sterk in het bewerken van het register handmatig, zijn er programma’s die kunnen helpen met het proces ervoor te zorgen dat je niet een handleiding fout die kan leiden tot problemen te maken. Deze programma’s worden genoemd register cleaners. Veel kan een back-up van het register voor u, identificeer de fouten of verminkingen, en de problemen oplossen. Als u nog niet hebt gedaan op uw computer, het is een goed idee om een register cleaner scan uit te voeren om te kijken of er problemen zijn die moeten worden vastgesteld.

Gemakkelijk te scannen, Reparatie en versnellen van uw PC.

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs