Hoe krijg ik mijn ex-vriendje terug? 3 Krachtige trucs die werkt
Gepubliceerd in Spier

Als u en uw geliefde hebben net gebroken, ben je waarschijnlijk afvragen, “Hoe krijg ik mijn ex-vriendje terug?”

Misschien vraag je jezelf af dat ongeveer een paar keer per dag. Nou niet elke relatie is hetzelfde, dus dit betekent dat iedere spugen ook verschillend is. Maar dat betekent niet dat het voorbij is, kun je hem nog terug te krijgen. Begin met deze paar dingen.

Wees vriendelijk – Dat is juist. Veel mensen geloven dat gedoe en acting out is de enige manier om wat ze willen krijgen, maar weet je wat? Dat is niet waar. Als je handelt uit of zeuren, alles wat je doet is die hem een herinnering aan wat hij wil te ontvluchten. Als je op dit soort tonen terwijl je om hem heen, zal hij niet willen zien zo veel.

U wilt niet om hem op die manier voelen over je, dus je wilt het tegenovergestelde van dat te doen door zich vriendelijk en aardig, zelfs als je moet faken. Nou prima, als je moet nep, dan go for it.

Mocht je doet alsof of nep iets?

Eigenlijk is het aan jou. Als u het gevoel dat je moet doen alsof een bepaalde manier zijn om hem heen of om hem terug te krijgen, dan moet je nadenken over de reden waarom je nog wilt bij hem zijn. Denk er eens over, zult u beter af aansluiten met iemand anders die je niet hoeft te doen alsof?

Ik weet dat je niet de geschiedenis te veranderen, maar het is belangrijk om het te onthouden als je eenmaal bent weer bij elkaar. Je moet hem vertellen dat je hem nam voor lief als je samen waren. Wie weet, hij waarschijnlijk je nam voor te vanzelfsprekend, maar wees voorzichtig, en niet vragen of verwachten dat hij om u te vertellen dat.

Eerst denken

Denk na voordat je handelt. Soms wat lijkt het juiste ding om te doen, misschien niet. Het zou uiteindelijk het maken van uw kansen op het krijgen hem terug nog erger, of met een beetje geluk, het kan ook werken, maar niet te nemen dat risico.

Hoe krijg ik mijn ex-vriendje terug?

Wees sterk en probeer niet te overtuigen hem terug te komen naar u, dat werkt niet. Neem geen contact op hem. Laat hem contact met u op.

Klaar om je ex terug te winnen in minder dan een maand? Deze gratis cursus onthult de insider geheimen die ervoor zorgt dat je ex wens je meer dan ooit! Ga terug je ex nu

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs