Hoe kan ik mijn Ex Want Back Me?
Gepubliceerd in Conflict

Als je de vraag te stellen ‘hoe kan ik mijn ex wil me terug’, dan spijt me echt dat uw ex heeft gelopen op je en ik wil graag alle hulp die ik kan bieden. Waarom, omdat ik er geweest en elke keer als ik wilde dat mijn ex terug het was stressvol, hartverscheurend en beneden rechts marteling.

Het eerste wat je moet doen is kalm blijven en proberen te concentreren op wat u wilt doen. Stel uzelf deze eenvoudige vraag en eerlijk beantwoorden. “Hou je van je ex? ‘ Als je antwoord “ja”, dan heb je wat werk te doen. Als je antwoord “nee!” en dit gaat over trots en ego, dan zou ik u adviseren om verder te gaan en iemand anders te vinden. Het leven is gewoon te kort om afval gaat het na iemand die niet je ware liefde.

Dus om de vraag te beantwoorden, ‘hoe kan ik mijn ex wil me terug’ is eenvoudig. U moet een bewezen plan te gebruiken en dat plan begint als volgt:

Eerst en vooral als je ex je vertelt dat het voorbij is, accepteer de breuk. Geen goede komt van je te huilen en te smeken om een tweede kans als je ex loopt de deur uit. Daarmee instemmen het uiteenvallen en laat je ex weglopen. Je zult alleen zijn, maar u zal verschijnen volwassen en gevoelig voor de behoeften van je ex is. Dat is een plus voor de toekomst.

In de tweede plaats niet te veel tijd niet besteden aan je eigen denken over je ex. Het is niet makkelijk worden, maar je moet gaan en opnieuw verbinden met je familie en vrienden. Niet communiceren met je ex voor minstens een maand. Nogmaals, dit zal moeilijk zijn, maar het zal een pluspunt voor als je contact maken met je ex zijn.

Moet u ook uw tijd doorbrengen doet positieve dingen voor jezelf die je helpen focussen op jezelf – neem een klasse, fit, neem een reis! Het zal allemaal helpen je state of mind veel beter dan thuis zitten draaien je wielen na te denken over je ex.

Het derde ding om te doen is om het contact. Inmiddels heb je gehad op zijn minst een maand om te kalmeren en de re-groep. Je hebt ook enige tijd nadenken over wat er mis ging en waarom en dus moet je een goede grip hebben op de hele relatie. Dus moet je je ex bellen en voor een vergadering te vragen. Zorg ervoor dat u voldoet aan ergens openbaar, dus er is weinig kans op een scène als de dingen niet volgens plan.

Tijdens de vergadering, rustig uit te leggen je gedachten. Als u nog spullen om zich te verontschuldigen voor, dan MOET je doen. Zorg er ook voor uw ex ruimte om te zeggen wat ze willen zeggen te geven. Vraag dan een tweede kans. Niet bedelen en niet pleiten, je gewoon vragen. Vervolgens geef je ex de tijd om na te denken over wat je hebt gezegd en je vertrekt.

En dat is echt een plan dat zou moeten werken. Als echter wanneer de oproep afkomstig is van je ex is het niet het nieuws dat je gehoopt, raak niet in paniek en druk op de Self-Destruct Button! Er is nog meer je kunt doen.

Uw volgende stap is om naar mijn site en een herziening van een ongelooflijke boek, dat geeft je het volledige plan en antwoord op uw vraag hoe kan ik mijn ex terug wil me lezen?

Gelieve niet thuis zitten bezorgd en benadrukken of te proberen halfbakken methoden om je ex terug te krijgen, dat zal mislukken. Lees de recensie bij Go Get Your Ex Back

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs