Het gooien van een Anniversary Party om nooit te vergeten
Gepubliceerd in Vakantie

Verjaardag partijen zijn een prachtige manier om twee mensen die bij elkaar zijn geweest voor een aantal jaren te vieren. De meest voorkomende verjaardag partijen zijn voor 25 jaar en 50 jaar. Er zijn veel dingen die je kunt doen om deze dag speciaal voor niet alleen het paar, maar al hun familie en vrienden ook. Veel mensen hebben gedeeld in het lief en leed van het jubileum paar en ze helpen om dit een bijzondere dag te maken ook. Planning een jubileumfeest is een enorme onderneming, soms bijna zo groot als een bruiloft.

Silver of Gold?

Een verjaardag party thema is vrij eenvoudig vast te stellen. Tenzij de paar of hun directe familie heeft verzocht om een bepaald thema (dit is onwaarschijnlijk), moet u van plan bent een tamelijk traditioneel feest. Een 25-jarig huwelijksfeest is traditioneel zilver, terwijl een 50-jarig jubileum is goud. Gebruik dit om de meerderheid van uw party plan, alles van uitnodigingen tot decoraties.

Wie uit te nodigen

Een verjaardag partij kan zo groot zijn als een bruiloft. Hoewel veel mensen kiezen voor een kleine samenzijn, bestaande uit familie en vrienden alleen, anderen kijken uit naar een groot feest met iedereen die hun leven geraakt in de afgelopen jaren. 25-jarig jubileum partijen de neiging om van de kleinere meer intieme variëteit, terwijl 50 jaar samen verdient zeker meer van een te doen-.

Als u van plan bent een enorme bash, kan het heel wat tijd om te komen tot een gastenlijst. Als het gelukkige paar weet over het feest van de makkelijkste om te doen is vragen wie moet worden uitgenodigd. Familieleden en goede vrienden zijn redelijk voor de hand liggende, maar daarnaast wil je misschien oude collega’s, leden van de kerk, oude buren, en de lijst kan gaan uitnodigen. Als u van plan een surprise party voor het paar, kan dit een beetje lastig. In plaats van het krijgen van de ingang van slechts een familielid, stuur dan een voorlopige gastenlijst verschillende familieleden en vragen elk voor toevoegingen en verwijderingen. Dit zal helpen zorgen dat niemand wordt gemist.

De uitnodigingen

Als je een groot jubileum feest te gooien, het verzenden van de uitnodigingen kan heel de taak zijn. Indien de partij budget het toelaat, krijgen ze op maat gemaakt. U kunt online bestellen van de uitnodigingen en krijgt alles verscheept naar u en klaar om te gaan. Dit bespaart een enorme hoeveelheid tijd. Indien de partij budget is krap en dat geld zou beter naar elders te gebruiken, het maken van uw eigen uitnodigingen kan eigenlijk heel simpel. Alles wat je nodig hebt is een computer en een printer. U kunt downloaden een aantal grote uitnodigingen sjablonen die eenvoudig genoeg zijn om elkaar te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van alle informatie van de partij en misschien wel een mooi citaat op de voorkant en voila je uitnodigingen zijn klaar om te gaan.

Instellen van de Scene

Decoraties voor de partij niet hoeft te worden enorm extravagant, maar door het toevoegen van enkele bijzondere accenten die u zal helpen om de nacht nog meer speciaal voor het gelukkige paar. Gebruik de verjaardag kleur bijna uitsluitend, dit zal helpen om een groot effect. Enkele manieren om zilver of goud te gebruiken zijn:

– Gebruik goud of zilver pen of inkt voor plaats kaarten, het menu, en alle andere schriftelijke artikelen

– Goud of zilver ballonnen maken een mooie maar goedkope decoratie

– Voeg goud of zilver placemats of kleedjes op elke couvert

– Goud of zilver kaarsen en kandelaars of maken een grote middenstuk

– Servies en BARBENODIGDHEDEN moeten goud of zilver accenten

Er zijn vele andere manieren waarop u kunt deze kleuren op te nemen in de partij. Just er zeker niet te overdrijven, omdat dit kan eigenlijk een nachtclub-achtige plakkerig soort van kijken naar het. Voeg veel wit om het te compenseren.

Gunsten to Remember

Veel paren willen weg te sturen hun gasten met een beetje iets om de nacht te herinneren en als dank voor het bijwonen van. Een van de beste gunsten ideeën is een klein fotolijstje van het paar. U kunt gebruik maken van foto’s van hun trouwdag of een meer recente foto. Als u vindt fotolijstjes dat twee foto’s bezit zijn van een leuk idee is het toevoegen van zowel een beeld van hun trouwdag en een recente. Vrienden en familie van het paar zal houden met dit mooie aandenken naar huis.

Een ander groot idee is een CD met liedjes vormen het tijdperk dat het paar ontmoet en was getrouwd. Dit zal terug te brengen mooie herinneringen voor veel van hun familie en vrienden en is waarschijnlijk een van de meest nuttige gunst mogelijkheden. Zorg ervoor dat u contact op met de plaatselijke wetten op het auteursrecht om te bepalen welk type van de vergoedingen van toepassing zijn op het creëren en het weggeven van een muziek-compilatie. Zorg ervoor dat alle muziek op de cd wordt gespeeld gedurende de nacht om echt de gasten iets om te onthouden.

Een Nacht van Nostalgia

Een geweldig idee voor een jubileum feest, groot of klein, is een slide show. Start de show van met foto’s van het paar toen ze voor het eerst ontmoette en vooruitgang door de jaren van de kinderen en kleinkinderen. Wees niet verbaasd om te zien een paar ogen te krijgen mistig tijdens de show. Voeg wat memorabele quotes gedurende de show, en speel wat muziek aan te raken die hen doet denken aan bepaalde momenten in hun leven.

Als u wilt dat de dia-show een verrassing te zijn, kunt u familie en vrienden te vragen om hun favoriete foto’s toe te voegen aan de show. Zult u waarschijnlijk eindigen met meer foto’s dan weet je wat te doen met zo maak je geen zorgen als je niet kunt krijgen een van de foto van het paar albums.

Zoals je kunt zien, de planning een jubileumfeest kan veel tijd in beslag nemen, zodat beginnen met de planning zo snel mogelijk. Omdat je zou wel eens uitnodigen meer dan 100 mensen, is het starten van een jaar van te voren niet te snel. Probeer niet en deze taak nemen zelf, zult u waarschijnlijk volop aanbiedingen van vrienden en familie om u een hand, zeker mee op hun aanbod. Dit zal een avond voor iedereen om te koesteren en te onthouden, en het gelukkige verjaardag paar zal in de zevende hemel zijn na het zien hoeveel ze betekenen voor iedereen in hun leven.

John Lenaghan schrijft over party planning en andere tips voor de Partij Ideeën 4u website, waar hij waardevolle tips en advies over Anniversary party ideeën, verjaardagsfeestje ideeën en andere partij planning onderwerpen.

Verwante artikelen:


Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs