Handige Richtlijnen voor het omgaan met overmatig zweten en nachtelijk zweten
Gepubliceerd in Huidverzorging

Als je merkt dat je wakker in het midden van de nacht doorweekt van het zweet, kunt u zich zorgen over de toestand van uw totale gezondheid. Er kan een scala van oorzaken van overmatig zweten worden, nachtelijk zweten in het bijzonder zijn vaak een symptoom van een meer ernstige medische aandoening.

Doen echter niet in paniek,: veel gevallen van overmatig zweten ‘s nachts zijn niet erg serieus. Als u geen andere symptomen, zoals hoge koorts of pijn, dan heb je misschien gegeneraliseerde hyperhidrosis, die controleerbaar is voor het grootste deel.

Voor veel vrouwen, de menopauze veroorzaakt overmatig zweten. Nachtelijk zweten zijn vooral problematisch zijn, zodat u wilt controleren met uw arts om te achterhalen of er sprake is van behandelingen die specifiek gericht zijn opvliegers en zweten.

In gevallen waarin er geen onderliggende ziekte, infectie of tumor, kan medicatie een oorzaak van nachtelijk zweten. Neem contact op met uw arts om te zien of er medicijnen die u neemt kunnen bijdragen aan het probleem.

Hier zijn enkele tips voor het beheersen van overmatig zweten en nachtelijk zweten:

• Kuis bes is een kruid verondersteld hypofyse functies beïnvloeden. Het helpt om af te koelen van de lichaamstemperatuur, wat zal resulteren in minder opvliegers tijdens de nacht. Nu, het is een traag tonic, dus verwacht geen kuis bessen aanvullingen op het werk ‘s nachts. Het kan oplopen tot twee maanden voordat de resultaten zijn evident.

• Motherwort is een goede remedie voor nachtelijk zweten. Het is verondersteld om de frequentie en de ernst van de opvliegers verminderen. Bovendien kan het gemak en spanning te verlichten angst, die beide bijdragen aan overmatig transpireren problemen. Neem een klein tinctuur van 15 druppels drie of vier keer per dag.

• Adem in essentiële oliën voor het slapengaan of voeg een paar druppels in de kuip als je in bad. Aromatherapie kan echt verlichten angst en veroorzaken minder zweten. Gewoon een flesje klaar naast uw lichaam voor het geval je wakker in het zweet. Sommige goede oliën omvatten tijm, basilicum, lavendel, eucalyptus, en jasmijn.

• Vermijd alcohol, cafeïnehoudende dranken, gekruid eten, en hete vloeistoffen binnen drie uur van het bed tijd. Deze verhoging van de stofwisseling en de hartslag, die op hun beurt leiden tot opvliegers en zweten. Kruidig voedsel en cafeïnehoudende dranken in het bijzonder kan leiden tot overmatig zweten en nachtelijk zweten.

• Probeer het maken van uw slaapkamer zo koel mogelijk alvorens te liggen. Krijgen een extra fan als je moet en installeer het in de buurt van het bed. Heeft u een emmer water in de buurt van het bed, en veeg je af met een koele doek voor het slapen gaan. Als je wakker wordt warm gevoel, veegt u zelf weer uit. Alleen slapen in het licht pyjama.

• Het drinken van veel water de hele dag, inclusief twee glazen voor het slapen gaan, zal bijdragen aan de bestrijding opvliegers en zweten. Sinds overmatig zweten kan een teken zijn van uitdroging, is het belangrijk dat u het herstel van de verstoring van de elektrolytenbalans in uw lichaam. Ook, eet veel fruit en verse groenten.

• Salie is eeuwenlang gebruikt als een betrouwbare behandeling voor nachtelijk zweten. Het is ook een goede behandeling voor de menopauze-gerelateerde problemen, dus als je in de menopauze, wilt u misschien salie thee te drinken elke dag. Er zijn ook capsules salie beschikbaar voor diegenen die niet graag de smaak van thee.

Nu heb je een beter begrip van hoe om te gaan met nachtelijk zweten! Als u geïnteresseerd bent om meer te leren, zult u blij zijn om te weten dat dit slechts het begin!

U kunt de complete, stap voor stap behandeling voor het beëindigen van uw overmatig zweten op mijn website nu met 12 geweldige tactiek.

Ik heb gemaakt het heel eenvoudig om een ieder, stap-voor-stap in een GRATIS video, de toepasselijke naam ‘Sweat Gratis Tactics “te leren. Het is meer dan 30 minuten van de video, waarvan 12 krachtige technieken die werken voor zweterige handen, voeten, gezicht, oksels en zelfs gegeneraliseerde hyperhidrose.

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • nachtelijk zweten rond menstruatie
  • oorzaak extreem zweten \s nachts bij kinderen
  • Oorzaak Nachtelijk Zweten
  • spanning zweten snachts

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs