Fysieke geheugendump – Inzicht & bevestigen de fysieke geheugendump Blue Screen Fout op uw PC
Gepubliceerd in Persoonlijke tech

De fysieke geheugendump fout wordt gekenmerkt door het hebben van een “blauwe scherm” die willekeurig op uw systeem, met de foutmelding. Dit wordt vaak aangeduid als de “blue screen of death” of een “fatale Windows-fout”, en geeft aan wanneer uw systeem een probleem is zo ernstig dat het niet kan blijven lopen in die het computergebruik sessie heeft.

Deze fout lijkt misschien onopvallend, maar het feit is dat het bij een specifieke reden – deze fout wordt weergegeven wanneer Windows probeert te “dumpen” van uw huidige Windows-instellingen naar uw harde schijf om eventuele schade aan uw systeem te voorkomen. Omdat de eventuele fouten die ervoor zorgen dat uw pc opnieuw opstarten kan grote schade aan de wil van uw systeem bestanden, harde schijf en andere instellingen oorzaak, is de fysieke geheugendump fout gebleken om daadwerkelijk deze instellingen op te slaan in geval van een crash. Dit betekent dat als u deze fout te herstellen, moet je in staat zijn om de problemen die er de oorzaak van uw systeem te herstarten te herstellen.

Fysieke geheugendump fouten worden veroorzaakt door twee verschillende problemen – de eerste is hardware en de tweede is software. De hardware problemen zijn zeer gemakkelijk op te lossen, omdat ze allemaal hetzelfde. De hardware probleem op uw systeem wordt veroorzaakt wanneer uw computer niet-compatibele hardware op het – meaing dat als je onlangs een upgrade van uw pc, of toegevoegd zoiets als een USB-stick, dan is het belangrijk dat je alle mogelijke hardware conflicten te verwijderen om uw het systeem soepeler lopen.

Als u nog niet veranderd / toegevoegd iets aan de hardware van je pc onlangs, moet je dan kijken naar de softwareproblemen die het probleem veroorzaken. De belangrijkste software probleem is te wijten aan software programma’s niet in staat om te lezen / verwerken hun verschillende bestanden en instellingen die ze nodig hebben om te draaien. Helaas is dit een groot probleem omdat het betekent dat wanneer u probeert en het gebruik van bepaalde software tools, maar ze zullen ertoe leiden dat uw pc opnieuw opstarten. U kunt zien of dit een probleem is als u uw computer opnieuw te starten wanneer u een bepaald stuk software op. Om dit te verhelpen, is het raadzaam dat u de software opnieuw installeert het probleem veroorzaakt.

Als u uw computer met deze fout willekeurig, het suggereert dat je een probleem met de “register” van Windows te hebben. Het register is een centrale database, die van vitaal belang de instellingen van uw PC vereist lopen naar de winkels, waardoor uw computer 100′s terugroepen van de instellingen van uw systeem vereist te lopen. Helaas, het register is ook een van de grootste oorzaken van problemen voor de typische Windows-systeem omdat het voortdurend beschadigd raken en corrupt, waardoor uw computer langer duren om te laden, te vertragen en veroorzaken van fouten. Niet veel mensen weten, is de belangrijkste oorzaak van de fysieke geheugendump fout eigenlijk veroorzaakt door het onvermogen van uw systeem om de register-instellingen die het nodig heeft proces. Om deze fout, moet je kijken naar een ‘registry cleaner “programma te gebruiken om de verschillende registry fouten te repareren in uw systeem.

U kunt repareren Fysieke geheugendump fout met behulp van de handleiding op onze website. U kunt hier klikken om de fysieke geheugendump fout op uw systeem te herstellen.

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • geheugendumps
  • geheugendumps verwijderen

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs