Foam Matrassen – Verkrijg de Weightless comfort die u wenst
Gepubliceerd in Winkelen en product-reviews

U hebt gehoord van de voordelen van het geheugen schuim matrassen uit advertenties:

“Slaap gewiegd in het comfort van gewichtloosheid. Net beeldvorming wakker gevoel dat je zweeft op een wolk. Vergeet slapen als een baby. Wat dacht je van slapen als een astronaut?”

Inderdaad, dankzij de nieuwe space age visco-elastisch schuim en de TEMPUR matras, kan iedereen slapen gekoesterd in het comfort van gewichtloosheid.

Maar hoe ga je over het kiezen van een goede matras?

Welke stijl van memory foam matras die u kiest, doe een beetje vergelijken winkelen. De dichtheid van het schuim, zal de kwaliteit van de ondersteuning van lagen en de diepte van het geheugen schuimlaag bepalen het niveau van steun en comfort, ongeacht welke van de merken die u kiest …

Tempurpedic Matras

De Tempurpedic matras was de eerste om te verschijnen op het toneel. Ze worden nog steeds beschouwd als de gouden standaard van het geheugen schuim. Tempurpedic heeft nu verschillende comfort om uit te kiezen. De ondersteunende kern laagdikte varieert van drie tot zes centimeter. Hoe dikker de kernlaag, de meer stevige ondersteuning. Daarnaast, de lagen van het geheugen schuim variëren in dikte. Hoe dikker de memory foam laag, de meer pluche en kussenachtige de matras aanvoelt.

Dormia

Dormia is van een ander merk traagschuim matras. Zij zijn met trots in het aanbieden van een hoge kwaliteit matras met extra functies. Hun matrassen zijn alle natuurlijke vezels in de bekleding en de dikke latex matras als de kern. De latex kern is verdeeld in drie zones, met zachtere ondersteuning op het hoofd en de voeten en steviger ondersteuning van de rug en heupen.

Dormia beschikt ook over Nieuw-Zeeland wol als de opvulling laag over de memory foam laag. De wol wordt gezegd dat het zorgen voor warmer slapen in de winter en koeler slapen in de zomer. Een laatste opvallende kenmerk van de Dormia matras is de boxspring constructie. Zij maken gebruik van een bredere boards en harder bossen. En ze zijn samengesteld door de Pennsylvania Amish die staan bekend om hun uitstekende kwaliteit afwerking.

Foam Matrassen populair geworden

De populariteit van de memory foam matras heeft geleid tot een hausse in fabrikanten die ervoor kiezen om een of meer modellen in hun line-up te nemen. Alle grote fabrikanten waaronder matras Sealy, Serta en Simmons hebben opgenomen memory foam in een of meer van hun modellen.

Het TEMPUR materiaal heeft bewezen zeer populair bij de consument en meer en meer onafhankelijke fabrikanten opduiken in showrooms en op het internet. Een zoekopdracht zal opduiken namen als Bragada, Angel bedden, Absolute Comfort en Memory Foam Factory. De meeste van deze bedrijven beweren dat hun bed is net zo goed als de Tempurpedic, maar tegen lagere kosten.

Lagere kosten Foam Mattress

Sommige lagere kosten matrassen te gebruiken materiaal dat vergelijkbaar is met Tempurpedic. Echter, sommige gebruiken een lagere dichtheid TEMPUR materiaal in hun matras. Hoe lager de dichtheid, is het minder steun aangeboden. Zoals in de meeste dingen, pas op voor iets dat een prijs die lijkt te mooi om waar te zijn is. Het is waarschijnlijk.

Conclusie

Bij het winkelen voor een memory foam matras, probeer te schuimdichtheid, latex kern te ondersteunen, en de memory foam comfortlaag diepte te vergelijken. Bepaal de minimumnorm voor uw behoeften en niet vallen voor de laagste prijs beschikbaar is. Vergeet niet dat u krijgt wat u voor betaalt.

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • dormia kussen

Verwante artikelen:


Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs