Factoren die plant groei te beperken
Gepubliceerd in Tuiniers

Het kweken van planten buiten in een erf of tuin is ingewikkeld, maar het beheer kamerplant groeifactoren is nog lastiger. Planten die binnen gehuisvest zijn hebben hun eigen specifieke behoeften en problemen die moeten worden aangepakt. Deze behoeften worden zelden weerspiegeld in planten in de aarde buiten.

Wortelrot is de meest voorkomende probleem met kamerplanten. Wortelrot is vanzelfsprekend – het doet zich voor wanneer de wortel begint te rotten. De primaire oorzaak voor wortelrot in kamerplanten is exorbitant water. De beste manier om te sturen duidelijk van wortelrot is het toezicht op de plant het vermogen om uit te lekken in de pot. Het toevoegen van de grond tot grind op de bodem van de verpakking van de plant zal hulp aftappen, en moet u het vochtgehalte van de bodem controleren rechts onder het oppervlak te zorgen dat het vochtig is, maar niet te nat.

De koude, droge winter lucht is ook een andere factor die de groei van planten kan schade aan uw potplanten. Het koude seizoen, vooral in regio’s die alle vier de seizoenen hebben, zal de binnenlucht vaak erg droog. De aanzienlijke en vaak plotselinge daling van vocht in de lucht kan leiden tot veel schade aan een kamerplant. U moet dit probleem verhelpen door het toevoegen van vocht aan wat kamer van het huis van je water-minnende planten leven inch Een eenvoudige methode van het verhogen van de luchtvochtigheid binnenshuis is om water toe te voegen aan een dunne pan vol met keien en de droge plant op te plaatsen. Een andere optie is om gewoon de aankoop van een luchtbevochtiger voor de kamer waarin uw planten groeien.

Het derde nummer in de plant groeifactoren lijst is pot-gebonden wortels, wat betekent dat de wortels van uw plant zijn begonnen met lus rond de container waarin het wordt verbouwd. Als dit gebeurt, alles wat je hoeft te doen is herplanten in een ander pot.

Het laatste nummer, en wellicht meest verontrustende probleem met kamerplanten zijn ongedierte, zoals insecten en mijten. Schalen, wolluizen, en spint al zijn frequente stoort aan kamerplanten. Om veilig te ontdoen van bug besmettingen, moeten boeken geschreven door een botanische expert worden genoemd.

Tot slot, het besef dat sommige planten groeifactoren zijn exclusief voor kamerplanten is noodzakelijk. Wortelrot, droge lucht, pot-gebonden wortels, en plagen zoals insecten of mijten zijn de belangrijkste onderwerpen kamerplanten gezicht. Je moet veel aandacht aan deze zaken recht te zetten wanneer ze in te houden van uw kamerplanten gezond.

Binnenkomen zoektocht voorwaarden:

  • wortelrot verhelpen

Verwante artikelen:Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs