Decoreren een slaapkamer Rond een Round Bed
Gepubliceerd in Meubilair

Het bed is meestal het centrale punt in een moderne of traditionele slaapkamer, en worden vaak het eerste wat iemand kijkt als ze in elke slaapkamer wandelen in uw huis, ongeacht of het is de meester, een logeerkamer, of zelfs een kinderkamer. Een ronde bed is een stijlvol alternatief voor een traditioneel bed en maakt een uniek statement in een slaapkamer. U kunt een aantal leuke en interessante ziet er bij het inrichten van een slaapkamer rond een rond bed. Laten we eens onderzoeken een paar ideeën.

Vintage Theme
Aangezien een ronde bed is iets uit het gewone, heb je wat ruimte om te spelen met de versieringen in de rest van de kamer. U kunt kiezen uit een aantal vintage of antieke stukken, zoals antiek of ouderwets reclame posters en ingelijste prenten uit vervlogen jaren. Het is een uitstekende gelegenheid om oude familiefoto’s frame en collages maken van natuurfoto’s, iets uit het gewone naar de buitengewone bed aan te passen. Breng de look samen met beddengoed, kussens en venster behandelingen die coördineert met het tijdperk en de stijl van de accenten en accessoires gekozen voor de kamer.

Retro Theme
Net als bij een vintage thema, dan kunt u versieren de kamer rond de jaren 1960 en ’70 als je een rond bed toe te voegen aan uw slaapkamer. Het retro thema is steeds erg populair, voor tieners en volwassenen, en het kan een speelse aanvulling op een huis, vaak als kamer van een tiener, logeerkamer, of een thema slaapkamer in plaats van de gemiddelde master bedroom of master suite. Er zijn veel toevoegingen aan de retro thema, van meubilair tot throwback lava-lampen, maar je kunt creatief en kleurrijk, met een rond bed en decoratieve accenten.

Geometrische vormen
Als u wilt dat een moderne, eigentijdse thema rond een rond bed, overwegen gebruik te maken geometrische vormen als een thema in de slaapkamer met een rond bed. Gordijnen en beddengoed moeten zijn voorzien van de dezelfde of soortgelijke vormen, maar u kunt de ruimte rond een specifieke vorm of kleur te verenigen om samenhang te brengen aan het ontwerp. U kunt gebruik maken van de geometrische thema als een stichting, dan verenigen met concentrische cirkels rond de ronde bed om alles samen te binden, bijvoorbeeld. Toevoegen van een tweede verbindende factor, zoals kleur of textuur, helpt geven de kamer een goed ontworpen look die echo’s van de vorm van het bed om accenten en decor in de ruimte.

Eclectische stijl
Sommige mensen zijn gewoon geboren met een liefde voor een eclectische ontwerp stijl en hebben een talent voor het mengen meubilair en accenten uit verschillende stijlen. Dit is een geweldige manier om het probleem van het versieren van een slaapkamer rond een rond bed op te lossen, en je kunt heel creatief met een eclectische palet met kleuren, patronen, vormen, texturen, en stijlen. Omdat er zoveel dà © cor opties hebben niet zo goed coördineren met een rond bed, kan de eclectische stijl de perfecte keuze voor het decoreren van rond een vreemd gevormde meubelstuk.

Alyssa Davis schrijft artikelen over het verfraaien met westerse metalen decor en het onderhoud van de betonnen schelp daken.

Verwante artikelen:


Categorieën
Neem contact op met ons
Vind ons op Facebook
Google plus
Zoeken
Willekeurige zoektermen
Onze partners

Voor auteurs